Lupta impotriva oboselii si stresului, cu Ozonoterapia

Albine pentru cleni mofturosi
July 13, 2015
Intoarcerea la ziarul zilei de maine
July 27, 2015

stres

Imposibilitatea de a ne relaxa fizic si psihic intre provocarile vietii de zi cu zi, duce in timp la cronicizarea starii de oboseala. Sanatatea nu inseamna lipsa durerii. De cele mai multe ori, durerea apare cand modificarile starii de sanatate sunt de o gravitate impresionanta. Sanatatea inseamna o stare de bine general. Iar aceasta stare este influentata de stress, de activitatea zilnica, de problemele cu care ne confruntam acasa si la serviciu, de oboseala acumulata in timp (si implicit de lipsa unui program regulat de odihna).

Klinica Doamna Ghica va propune un tratament pentru revitalizare si refacere a starii de bine, bazat pe ozonoterapie. Este un program destinat, in special, persoanelor care lucreaza intre 8 si 12 ore pe zi, care se confrunta cu situatii stresante si care activeaza intr-un mediu de lucru solicitant din punct de vedere psihic.  Medici, avocati, directori de companii sau manageri de departamente,  toti sunt “candidatii” ideali pentru aceasta terapie.

Practic, pe parcursul a zece sedinte de autohemoterapie majora cu ozon, efectuate intr-un interval de cinci pana la opt saptamani, reglam metabolismul dumneavoastra prin intermediul nivelului de antioxidanti, crestem activitatea sistemului imunitar prin inducerea unui stres usor(mecanism similar ca actiune cu principiul vaccinului) si imbunatatim circulatia periferica si oxigenarea.  Scopul este ca intr-un timp relativ scurt, fara a va afecta activitatea zilnica, sa va crestem posibilitatea de a tolera stresul, sa va redam capacitatea de a va odihni noaptea, sa va limpezim gandurile. Intr-un cuvant, sa va facem sa va simtiti mai “plini” de energie!

Aceasta terapie este recomandat a se efectua de doua ori pe an, deoarece efectele sale sunt date pe termen lung de tratarea factorilor de risc pe care ii au cei mai multi pacienti care sufera de oboseala cronica si care pot conduce la decompensarea unor afectiuni grave, precum hipertensiune arteriala si  diabetul.  Rationamentul este simplu: acestea sunt bolile predominante in randul celor care acuza simptome de oboseala cronica, in principal datorita stresului si a comportamentului asociat acestuia: fumat, alimentatie nesanatoasa, consum de bauturi alcooliceConcret, studii clinice citate in articole stiintifice demonstreaza ca tratamentul cu ozon reduce nivelul colesterolului total , al DL-colesterolului si al trigliceridelor. De asemenea, scade nivelul glicemiei si previne complicatiile diabetului. Efectul antitrombotic, dar si cresterea oxigenarii tisulare scad riscul infarctului miocardic si al trombozelor venoase.

In functie de rezultatele consultatiei initiale, pentru o refacere si o revitalizare cat mai bune, va recomandam si utilizarea complementara a saunei cu ozon (o sedinta dureaza aprox. 45 de minute)!

Pachet 10 sedinte de autohemoterapie majora  – 200 ron/sedinta (redus de la 260 ron)

Pachet 10 sedinte sauna cu ozon, program detoxifiere – 50 ron/sedinta.(valabil pentru cei care au cumparat si pachetul de autohemoterapie)

Pentru cei care aleg ambele pachete, in fiecare saptamana se face o autohemoterapie si o sauna in doua zile diferite.

La plata integrala a pachetului, se face 10% discount.

Gratuit:   -consultatia initiala de ozonoterapie,

-indice glezna-brat

-Ekg

-masurare tensiune arteriala

-reducere de 20% la analizele de sange efectuate la Ixia Medica pana la 31.12.2015.

– un set de analize uzuale la finalul terapiei

Programarile se fac la tel o21.240.01.01, sau le puteti solicita personal printr-un comentariu la acest articol, sau prin mesaj privat pe contul meu de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *